У день запровадження Сполученими Штатами другого пакету санкцій по "справі Скрипаля" російський рубль різко обвалився до основних резервних світових валют.

Введення Білим домом проти Росії другого пакету санкцій, пов'язаних з отруєнням екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки в британському Солсбері, різко обрушило російську національну валюту.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У п'ятницю, 2 серпня, після оголошення про рішення США, вартість російського рубля впала до 65,23 руб за долар - на 87 копійок вище за рівень закриття попередніх торгів.

Крім того, євро в Росії подорожчав до 72,43 руб., що на 1,095 рубля більше, ніж днем ​​раніше.

За підсумками індексної сесії Московської біржі Центробанк РФ підняв офіційний курс долара на вихідні і понеділок на 80,83 копійки, до 64,6423 руб., і збільшив курс євро на 1,235 рубля, до 71,7077 руб.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Путін поскаржився, скільки Росія втратила через санкції.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меркель на зустрічі з Зеленським заявила, що з Росії знімуться обмежувальні заходи лише після повернення Криму Україні.

Також Знай.ua писав, в липні 2018 року липня посли країн-членів Євросоюзу узгодили нові списки антиросійських санкцій через дії РФ, які підривають територіальну цілісність і суверенітет України.