Гарячі в Сибіру лісу викликали сміх у екс-депутата Верховної ради України Ірини Фаріон. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці у Facebook.

"Це правда - помста дикунам московським. Скрізь, де вони, - смерть і вигорання", - написала вона.

При цьому Фаріон додала, що сибірські ліси не варто шкодувати, оскільки вони знаходяться на території "ворога", а сама природа стала "заручницею".

"Ворог отримав показове пекло на землі. Дякую Богові за Його знак!!", - додала Фаріон.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Слід нагадати, що, за оперативними даними на 4 серпня, на території Росії діє 461 лісова пожежа на площі 2,9 мільйона гектарів, більшість з них припадають на важкодоступні та віддалені території. При цьому, порівняно з попередньою добою, площа займань зменшилася на 166,4 тисячі гектарів.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Масштабна робота з гасіння триває, режим НС введено в чотирьох регіонах: Іркутської області, Красноярському краї, Якутії і одному районі Бурятії.

Українці у мережі коментують допис скандальної депутатки: " Це все закономірно, далі буде ще цікавіше як Сибір назветься китайська народна республіка", "Коли горить тайга, то дуже страшно і я то не раз бачив в Іркутській та Читинській областях. Але з часом то відновлюється. Можливо і цього разу матінка-природа намагається позбутися паразитів, які поселилися на її тілі. Хай би і далі собі жили в лісових хащах евенки, евени, аудигейці, айни. Ловили рибу, збирали брусницю і їли сире м"ясо сокжоїв)) Світ від того тільки б користь мав".

Нагадаємо, росіяни масово повстали проти режиму, Путіну залишилося недовго: "Відвертаються найвідданіші".

Як повідомляв Знай. ua, Богуцька розвінчала міф про "тупих" депутатів Зеленського.

Також Знай.uа писав, що Путіна притиснули до стінки через Україну, у Трампа закінчується терпіння: розбиратимешся з НАТО.