В Армянську жителі почали масово скаржитися на проблеми зі здоров'ям. Дорослі та діти страждають від набряку носоглотки, а ліки, що виписують медики, не допомагають.

Мешканці Армянська в анексованому Криму масово звертаються до лікарів, у них раптово погіршилось здоров'я, а повязують нездужання жителів саме з екологією.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це повідомив блогер Кримський бандерівець в Twitter в неділю, 4 серпня.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Крим. Жителі отруєного окупантами Армянська знову повідомляють про проблеми зі здоров'ям. Лікарі виписують ліки, але вони не допомагають. Деякі медики радять вивозити дітей. Проблеми зі здоров'ям йдуть, коли люди виїжджають з міста", - написав блогер і прикріпив скріншот з групи "Чорний список" Армянськ-Красноперекопськ у соцмережі Вконтакте.

На скріншоті видно, що люди скаржаться на проблеми з дихальними шляхами. Також жителі розповіли, що медики радять взагалі вивезти дітей з міста.

Варто додати, що раніше саме в цих містах фіксували підвищений рівень хімікатів у повітрі.

Нагадаємо, відомий курорт опинився на межі катастрофи. Гігантський обрив створює небезпеку для відпочиваючих і місцевих жителів. Поруч з небезпечною ділянкою все ще знаходяться переповнені бази відпочинку.

Як повідомляв портал Знай.ua, масовий вилови риби призвів до серйозних проблем в Азовському морі. Крім того, небезпеку являють собою деякі ділянки води, які є забрудненими.

Також Знай.ua писав про те, що у Сибіру спалахнули лісові пожежі. Влада просто відмахнулась від проблеми.