За минулу добу, 4 серпня, у зоні проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі збройні формування Російської Федерації та її найманці шість разів порушили заборону на використання будь-якої зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції Об'єднаних сил на Facebook.

Російські найманці на Донбасі шість разів порушили режим припинення вогню 4 серпня. При цьому вони застосували заборонену Мінськими угодами зброю.

"Збройні формування Російської Федерації та її найманці шість разів порушили заборону на використання будь-якої зброї. З них 1 раз – із застосуванням забороненої Мінськими угодами зброї – мінометів калібру 82 мм", - йдеться у повідомленні.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також за словами військових, противник відкривав вогонь по наших захисниках з великокаліберного кулемету та стрілецької зброї.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зведення станом на 07:00 5 серпня 2019 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 4 серпня підрозділи ОС дотримувалися...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zondag 4 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У зведенні йдеться, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник здійснив шість обстрілів позицій Об'єднаних сил: поблизу ВЕРХНЬОТОРЕЦЬКОГО – з міномету калібру 82 мм; двічі в районі населеного пункту ПІСКИ – зі стрілецької зброї; два рази околиці ЛЕБЕДИНСЬКОГО – зі стрілецької зброї;
неподалік ВОДЯНОГО – з великокаліберного кулемету та стрілецької зброї.

Донбас
Донбас

Нагадаємо, "Би*ло українське": нахабна сепаратистка "ЛНР" довела земляків до сказу, скандальне відео.

Як повідомляв Знай.uа, здичавілі бойовики на Донбасі підривають будинки українців під шалений регіт: цинічне відео просочилося у мережу.

Знай.uа писав, Гвоздик заговорив про Донбас й довів українців до сказу: "Чому ми з росіянами стали ворогами?"