Мер Києва Віталій Кличко покинув територію України. Він вилетів з Києва у неділю, 4 серпня. Нетривалу відпустку з 5 по 9 серпня Віталій Кличко узгодив з президентом, написавши заяву.

Судячи з інформації про польоти київських аеропортів на момент публікації поста Каспаровой, летіти Кличко міг в Анталію (Туреччина) або Таллін (Естонія).

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber!

Журналістка, яка летіла тим же рейсом, що і Кличко, опублікувала спільне фото із мером. Вона сфотографувалася з ним в салоні літака. Віталій Кличко покинув територію країни близько 8 ранку.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"З чемпіоном світу на борту. Гарний початок відпустки", - написала вона під фото.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто додати, що згідно із заявою мера, він пішов у погоджену з президентом нетривалу відпустку з 5 по 9

Через скандальну заяву глави Офісу президента Андрія Богдана про хабар Віталій Кличко звернувся з заявою до НАБУ. Чинний мер Києва вимагає розслідування справи. Кличко сподівається, що Богдан сприятиме розслідуванню.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

"Якщо, звісно, керівник Офісу президента України сказав журналістам правду", - додав він.

Варто зазначити, що до Туреччини нещодавно вилетів колишній президент України Петро Порошенко. Він полетів туди разом зі своєю родиною.

Нагадаємо, що Кличко показав знання арифметики і все стало на свої місця: не дивно, чому міст розсипається.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав, що Кличка підловили на масштабній схемі: гучний скандал прогримів на всю країну, українці штурмують суди.