Туристи часто потрапляють в неприємні ситуації, які найчастіше трапляються на відпочинку. Ще частіше українці стали стикатися з неприємностями, пов'язаних з сервісом МАУ. Про один з таких випадків вирішив розповісти українець Андрій на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

літак МАУ
літак МАУ

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Пасажир поскаржився, що тепер і він прокотився на каруселі від МАУ з гарним іноземним назвою "овербукінг".

"У минулу п'ятницю ввечері при спробі вилетіти з Лондона (Гатвік) до Києва рейсом МАУ PS114 на стійці реєстрації отримав посадковий талон без зазначення місця, а біля гейта мені і ще шістьом пасажирам заявили, що ми програли в лотереї "потрап на борт" і сьогодні нікуди не летимо, оскільки МАУ продало на цей рейс більше квитків, ніж було місць у літаку." - ділиться українець.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Компанія надала туристам готель, що, за твердженням Андрія, була досить непогана, як і сніданок. Изприятных плюшок" був також ваучер на 7,00 GBP, щоб перекусити в аеропорту.

"Субота була втрачена безповоротно - "альтернативний" рейс був з пересадкою в Римі, забігом по римському аеропорту, т. к. рейс з Гатвік теж запізнився, а посадочні талони на рейс з Риму нам у Гатвике не дали... загалом в Київ я замість 4 ранку потрапив в 6 вечора. На відміну від мого чемодана, який вирішив на день затриматись у Римі і зі мною не прилетів." - згадує пасажир.

Цим могло б все і закінчиться, але Андрій не з тих, хто просто так замовкне про проблеми, тому він вирішив вибити належну йому компенсцию.

"За правилами авіаперевезень мені належить компенсація в 400 Євро і лист-запит з копіями підтверджуючих документів було відправлено в понеділок. Поки - тишина і "привіт" від автовідповідача. В своєю медстраховкою по поїздкам за кордон я виявив компенсацію за затримку рейсу та компенсацію за затримку багажа. Поки що по телефону мені сказали, що багаж вони визнають, а от затримку рейсу - ні, так як рейс-то полетів, просто без мене"

В коментарях відразу стали відзначатися українці:

"Головне, що тепер є чим зайнятися", "А як визначаються такі переможці лотереї"? Хто пізніше прийшов?", "Жесть, звичайно! Продовження слід", "Вони знають людей, яким потрібно дзвонити, а решта - "ой, ви запізнилися, реєстрація закрита".

Нагадаємо, МАУ пересаджує пасажирів з літаків на автобуси.

Як повідомляв Знай.ua, "Укрзалізниця" запустила додаткові рейси на сезон відпусток.

Також Знай.ua писав, що в аеропорту "Бориспіль" паніка, десятки пасажирів YanAir не можуть вилетіти.