Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на 6 серпня 2019 року. Курс долара в порівнянні з показниками в понеділок, 5 серпня, підвищився в ціні і тепер становить 25,73 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Курс валют Нацбанка на 6 серпня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2573.5045 гривень;
- 100 євро – 2877.6927 гривень;
- 10 російських рублів – 3.9559 гривні.

Як видно за цими показниками, євро виріс у ціні на 41 копійку, а вартість російського рубля з понеділка майже не змінилася. Крім того, долар подорожчав на 20 копійок.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, експерти розповіли про чинники, які змушують американську валюту здати позиції.

Як повідомляв портал Знай.uа, аналітики прогнозують коливання курсу гривні в серпні в діапазоні 24,75−25,75 грн за долар.

Також портал Знай.ua писав, що з початку року курс гривні щодо долара виріс на 9,1%. Українська валюта показала найбільший ривок серед всіх валют світу.