Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) остаточно ліквідував Реал Банк. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Фонду, яка також заявляла про продовження ліквідації банку "Національний кредит".

Згідно з повідомленням, запис про державну реєстрацію припинення банку як юридичної особи внесено в Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських організацій.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Отже, ліквідація банку вважається завершеною, а банк – ліквідованим", – уточнили у ФГВФО.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Згідно інформації, вимоги кредиторів Реал Банку, які не були задоволені через недостачу майна, вважаються погашеними, а повноваження Фонду як ліквідатора банку припиняються.

Нагадаємо, що Лондонський суд збанкротить ПриватБанк. Заощадження мільйонів українців під загрозою.

Як повідомляв портал Знай.uа, справи компанії Meizu погані і незабаром вона і зовсім може припинити своє існування.

Також портал Знай.uа писав, що Апеляційний суд розглянув скаргу Приватбанку на рішення першої інстанції про невідповідність юрисдикції позову фінустанови до екс-власників.