На 1 травня 2019 р сума вкладів фізосіб у банку "Авангард" склала 60,4 млн грн. На 1 січня 2019 р їх було 90,3 млн грн. Тобто відтік депозитів фізосіб за чотири місяці склало 33,33%.

В 2018 р кошти клієнтів у банку зменшилися на 266 млн грн або на 31%. Активи скоротилися з 1 355 млн грн до 934 млн грн.

Основні акціонери банку "Авангард" Пасенюк і Костянтин Стеценко. Банк входить до групи компаній ICU. Співвласницею банку та групи раніше була також і екс-глава НБУ Валерія Гонтарєва.

Генпрокуратура підозрює Гонтареву і керівництво ICU у відмиванні грошей "сім'ї" екс-президента Януковича. Екс-глава НБУ переїхала жити до Лондона.

На офіційному сайті банку зазначають, що установа складає фінансову звітність за міжнародними стандартами фінансової звітності та проводить аудит за міжнародними стандартами аудиту. Незалежний зовнішній аудитор Банку ТОВ "Бейкер Тіллі Україна".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нацбанк
Нацбанк

АТ "БАНК АВАНГАРД" зареєстрований Національним банком України 05 липня 2013 року. Керуючись банківською ліцензією №269 від 5 липня 2013 року, Генеральною ліцензією на здійснення валютних операцій №269-2 від 10 лютого 2014 року та Додатком до неї, Банк пропонує широкий спектр банківських послуг і продуктів та зосереджує свою основну діяльність на валютному, грошовому ринках, та ринку цінних паперів, ведучи операції як за рахунок власних коштів так і за рахунок коштів клієнтів.

Варто зазначити, що банк "Авангард" не має відокремлених підрозділів, відділень, банкоматів. Банк належить до групи компаній ICU.

Установа має кореспондентські відносини з найбільшими банками України та може здійснювати розрахунки через провідні міжнародні банки в усіх основних валютах світу за допомогою системи міжнародних розрахунків S.W.I.F.T.