Користувачка Twitter під ніком @RoksolanaToday&Крым25% запостила кілька фотографій з Керченського мосту. Повну відсутність туристів неможливо не помітити, фото Кримського мосту зовсім порожні, хоча на вулиці день.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Сьогодні нас покидають по мосту мільйони задоволених туристів! Але по мосту приїдуть нові мільярди! Серпень ж", - іронізує користувачка.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Коли російські окупанти тільки починали будівництво Керченського мосту, то обіцяли всім, що від туристів не буде відбою. Проте ж фотографії доводять протилежне: пустота на мосту виглядає лякаючою.

Нагадаємо, раніше шанувальник путінської "недогордості" довів українців до істерики.

Також Знай.uа повідомляв, що Путін добив Крим черговою катастрофою.

Ще Портал Знай.uа писав, що жахливий стан кримських пляжів показали з космосу.