Мешканці окупованого Криму обурені тим, що після анексії російськими бойовиками, на території півострова значно знизилась якість життя.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, на одному з форумів в Криму з'явилися обговорення, в якому люди діляться думками з приводу якості життя після масового припливу росіян на українську територію.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Сміття на вулицях

Мешканці обурені, що після анексії істотно виросли ціни на продукти, а одяг продають поганої якості. Люди не можуть звикнути до продуктів російського виробництва. В коментарях також зазначили, що приїжджі росіяни відрізняються своєю бескультурщиной. Жителі Севастополя зробили висновок, що до початку окупації життя було набагато краще.

Ціни в магазинах Пуд в Криму (типу АТБ)

Нагадаємо, шанувальник путінської "недогордости" довів українців до істерики: ну хоч хтось ходить.

Як повідомляв Знай.uа Кікабідзе встав щитом за Україну в битві проти Путіна: "На грузинів у нього зламалася палиця".

Знай.uа писав, 5 років в ярмі окупантів: український Донецьк перетворився на пустелю.