На Донбасі в районі Станично-Луганського КПП сталась провокація. Представники терористичної "ЛНР" Владивлав Дейнеко та Ольга Копцева перетнули лінію розмежування. Мініські домовленості вони трактують інакше, ніж українська сторона. Ватажки незаконної республіки вважають, що у склад фейкового формування має ввійти не лише весь Станично-Луганський район, а й місто Щастя. Воно нині під конролем української влади.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами голови Станично-Луганської райдержадміністрації Юрія Золкіна, ситуація, що склалась там - небезпечна. Бойовики створюють загрозу вибухів. Молодь тікає із Луганська, бо там перспектив немає.

Копцева називає себе омбудсменом, а Дейнеко - так званим міністром закордонних справ псевдореспубліки. Їх поява на правому березі Сіверського Дінця обурює українського чиновника. На журналістів Копцева реагує агресивно, штовхає камери.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Повертайтесь на 180 градусів і зйомки не робіть. Я на своїй землі!", - каже прихильниця режиму Путіна.

Отримавши спротив, представники псевдорпеспубліки спішно повернулись на окуповану територію.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Путін готує повномасштабне вторгнення: що терміново повинен зробити Зеленський.

Як повідомляв Знай.uа "Замах" на Зеленського: Разумков розповів, що з президентом.

Знай.uа писав, Порошенко впровадив до Зеленського свою агентуру, яка підставляє нового президента, - журналіст.