Пасажири все частіше скаржаться на якість послуг, які надає "Укрзалізниця", а Євген Кравцов отримує вигуки обурення з завидною регулярністю. Ось і зараз один з пасажирів спостигла доля, коли вона готова зненавидіти компанію і причетних до неї.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Дівчина їхала поїздом сполученням Генічеськ - Чернівці і "насолоджувалася" свіжим повітрям, так як вікно просто лежало на столі.

"Розумію, що плацкарт і те, що це не про сервіс, а про факт пересування. Ще розумію, що вікно зламала компанія вандалів, що їхала перед нашою (швидше за все вони просто хотіли відкрити вікно, але «воно не змогло»). ця ж компанія і винна у всіх гріхах даного вагона (ні)." - ділиться Яна.

Дівчина повідомляє,що начальик поїзда написав вже 2 заяви начальству на рахунок цього інциденту і навіть пропонував їй показати ті заяви. Однак, коли вона попросила пересадити її туди, де не буде холодно, їй тривалий час говорили, що у поїзді немає місця і що на вулиці літо (хоча і 15 градусів за вікном).

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Я розумію, що вікно (або його відсутність) можна закрити ковдрою, а то і придавити матрацом. Але ж все це не важливо, бо ппцякхолодно їхати біля «вікна без вікна» вночі. хоча можна і без вікна, а просто з людським ставленням персоналу. але в цей раз вони може й намагалися, але не змогли. Тому, з вітерцем"

поїзд
поїзд

Однак, на цьому пригоди дівчини не закінчилися, так як вночі їй ще влаштували концерт за заявками.

"Народні пісні відмінно рятують провідників від сну вночі. І ще половину вагона вони теж рятують від сну, але це вже інша історія. 4:21. дискотека закінчена. Мужик з кульком ніби як зав'язав його через пів години. Водафон вітає в Молдові. Добрий ранок."

У коментарях до публікації дівчину спробували підтримати українці:

"Нещодавно довелося їхати цим поїздом в Генічеськ. Вагон був настільки старим, що переживали, щоб не розвалився в дорозі. А ще дуже брудно", "Я вважаю, що це ганьба і за таке не можна брати гроші!".