Стали відомі імена морських піхотинців, які загинули в результаті обстрілу російських окупантів в районі Павлополя. На Донбасі, у зоні проведення операції Об'єдниних сил у вівторок, 6 серпня, загинули бійці 36-ї окремої бригади.

Про це повідомляється на сторінці ВМС України в Facebook.

"Внаслідок цинічного порушення режиму тиші і підступного обстрілу в районі виконання завдань військовослужбовці одного з підрозділів морської піхоти старший матрос Шарко А. В., матрос Рак В. М., солдатів Шандра С. В., матрос Курдів В. М. отримали поранення несумісні з життям", – йдеться в повідомленні.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Українці у коментарях висловлюють щирі співчуття рідним загиблих героїв.

"Що ви там висловлюєте! Бомбіть їх, бийте з усіх видів артилерї!!!! Допоки за одного вбитого українця ми не будемо вбивати 20 кацапів, будемо висловлювати", "Дуже шкода хлопців. Царство їм небесне 😥", "Ворог може вбити тіло, та не може торкнутися душі. Браття-герої, моліть Господа, щоб земля наша - Україна - була боговгодна, і щоб сини її спаслися!", - пишуть українці.

Нагадаємо, окупанти масово вербують українців: у Криму стало ще небезпечніше.

Як повідомляв Знай.uа Медведчука перевірять на сепаратизм: СБУ взялася серйозно.

Знай.uа писав, нічого святого: СБУ викрила моторошну схему заробітку на онкохворих, півмільйона кожен місяць.