Прийшов останній місяць літа, і для деяких українців він почався дуже несприятливо. У деяких регіонах пройшли сильні грози, які зіпсували врожай і наробили великих бід. Комунальники ледь справляються з ліквідацією жахливої стихії.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

дощі
дощі

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

З'явилася інформація, що в західних областях України значно погіршиться погода. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Рятувальники і синоптики попереджають, що у середу, 7 серпня, на Закарпатті та у всіх західних областях очікуються грози. Місцями можливі шквали 15-20 м/с.

Нагадаємо, люта стихія знесла "обличчя" Одеси, жахливий механізм запущено: кадри катастрофи.

Як повідомляв Знай.uа Одеса-мама підмочить репутацію: синоптики засмутили прогнозом на 7 серпня.

Знай.uа писав, в мережі показали, що залишилося від військових складів в Росії: відкрили світу очі.