У середу, 7 серпня, Ахтирська місцева прокуратура направила в суд обвинувальний акт стосовно 19-річного юнака, який побив свого знайомого, а потім намагався спалити.

Інцидент стався у с. Велике Озеро Охтирського району Сумської області. Так, 19 квітня 2019 року жінка знайшла труп 36-річного родича. На місці зрочину копи побачили, що тіло чоловіка постраждала від вогню.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Поліція знайшла головного підозрюваного у той же день. У ході обшуку в помешканні 19-річного хлопця були знайдено такі докази, як закривавлений одяг. Як виявилося, убитого і підозрюваного поєднував бізнес - чоловіки за допомогою металошукача відшукували цінні предмети, які потім реалізовували і ділили прибуток. На підгрунті грошей між односельцями виник конфлікт.

Юнак спочатку побив товариша, а потім ще й душив його. Тіло потерпілого без ознак життя він поклав на ліжко.

"Спочатку юнак забрав з будинку гроші та цінні речі, а потім відкрив газ і підпалив папір та інші речі, а також ковдру, яким було накрито тіло, щоб приховати свій злочин", - розповів керівник Охтриської місцевої прокуратури Олександр Язиков.

Обвинувачений зізнався у скоєному. Йому загрожує довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, можливий вбивця Михайла Круга знову опинився в його будинку.

Як повідомляв портал Знай.uа, молодій дніпрянці набридло жити, вчинила страшне.

Також портал Знай.ua писав, останнє послання від чоловіка шокувало дніпрянку, трапилося непоправне.