Стало відомо, що в середу, 7 серпня, в Харкові надійшло повідомлення про замінування. Про це повідомляють ЗМІ.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Таким чином, інформація про закладення вибухівки у приміщеннях місцевого аеропорту, трьох залізничних і двох автостанцій, залізничного вокзалу, трьох станцій метрополітену, чотирьох житлових будинків і трьох державних установ надіслали на електронну пошту поліції.

"За адресами виїхали слідчо-оперативні групи і фахівці вибухотехнічного управління. Проводиться огляд приміщень і прилеглої території", - розповіли у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції у Харківській області.

Нагадаємо, що піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій продовжують розмінування території біля мосту в Станиці Луганській. Тільки за першу добу робіт було виявлено 31 міну.

Як повідомляв портал Знай.ua, тимчасове припинення функціонування КПВВ "Майорське" ініціювали в Держслужбі з надзвичайних ситуацій (ДСНС). Там виявили вибухонебезпечний предмет.

Також портал Знай.ua писав, що до харківських правоохоронців надійшло чергове повідомлення про замінування в місті.