Дуже часто українці стикаються з обманом у супермаркетах. Нерідкими виявляються випадки продажу простроченного товару або неякісного, або навіть зіпсованого. Але, жителів Житомира чекав новий сюрприз - неймовірно "корисний" субпродукт, який може запроторити до лікарні надовго.

Супермаркет АТБ
Супермаркет АТБ

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Покупниця вирішила відправиться на закупівлю і захотіла придбати печінку. Однак, те, що вона побачила, взявши упаковку, позбавить сну і врівноваженості навіть найстійкішого.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Печінка з паразитами з АТБ. Слів немає, одні емоції. Будьте обережні!" - поділилася Олена.

На фото і правда можна побачити вкрай підпилий продукт, який могла взяти людина, яка в тому не розбирається і попасти в лікарню.

У коментарях почали відзначати українці, але їх думки різнилися:

"Жах", "Ніколи не купую в супермаркетах м'ясо, субпродукти, м'ясні вироби, рибу, торти. Тільки в спеціальних магазинах або перевірених місцях", "Також 2 рази брав м'ясо в АТБ і виявилося несвіже, АТБ поступово скачуються в л*йно", "Мда уж. І так печінку не люблю. А тут таке.", "АТБ - це смітник", "А ви дивитесь на етикетки взагалі???!!! Вжити до 31/07... Навіть якщо ви вчора купили, то на що ви сподівалися?", "М'ясо в АТБ? ви серйозно? так воно там ще за два дні до кінця терміну придатності смердюче! І гриби з цвіллю і плотва з мохом і душком", "Це не паразити. Це хвора печінка. Це не проблема атб. Це проблема того, хто такий виріб упакував."

Нагадаємо, що українці розкрили підступну схему обману в АТБ: "сюрприз" чекає на касі.

Раніше повідомлялося, що українці в АТБ вивалюють шалені гроші за плід, який сховає їх в лікарню.

Також, в АТБ стали продавати повнолітній хліб.