Українці дуже часто стикаються з неякісної продукцією на полицях магазинів. А ще частіше вони скаржаться на ціни, які не так давно стрімко помчали вгору практично на всі продукти. Жителі Харкова стли свідками присшествия 18-річного батона в АТБ.

Супермаркет АТБ
Супермаркет АТБ

В одному з популярних спільнот Харкова в соціальній мережі Facebook українка Марина розмістила фото хліба, дата на кліпсі якого вказана "01.07.01".

"Цьому батону сьогодні рівно 18 років!)) з повноліттям тебе!))) АТБ на Дружби." - повідомила дівчина.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

В коментарях миттєво відгукнулися українці:

"Клас", "Так, АТБ він такий загадковий...", "У мене був такий тільки 6 років", "Розумники! Це число, місяць і... номер зміни", "Чекайте повістку з військкомату", "Це сакральне число , воно пишеться певним людиною і вказує дату кінця від початку", "З ювілеєм хлібець, виглядаєш як свіжий, добре зберігся", "Вітаю хлібець. Дуже добре виглядаєш", "Це просто недбалість оператора пакувальної машини.", "Це ви ще не бачили хліб з майбутнього см кулиничі", "Раритетний батон! А ви тут скаржитеся-вчорашній, вчорашній.", "Автор , не виставляйте на показ свою тупість! Хоча б для загального розвитку запитати про нові норми маркування продуктов"

Багато українців в коментарях відзначили, що виробник не вказує рік і, що це не помилка, а просто номер зміни або код підприємства.

Нагадаємо, що Міністерство регіонального розвитку внесло зміни в державні будівельні норми (ДБН) і встановило нові вимоги щодо облаштування торгових точок в Україні.

Як повідомлялося раніше, у поточному році в Україні овочі побили цінові рекорди.

Також, стало відомо, що висока вартість продуктів зовсім не гарантує їх нормальної якості. У цьому переконався житель Мелітополя, який придбав недешеву ковбасу з цвіллю всередині.