6 серпня, на YouTube-каналі Клатч Онлайн оприлюднили унікальне інтерв'ю з ведучою проекту Анітою Луценко. Популярну фітнес-тренерку розпитали про найбільш хвилюючі теми цього сезону.

Одним з питань стала тема про те, чи є секс на проекті "Зважені та щасливі". На нього Аніта Луценко відповіла досить тонко, але дала зрозуміти, що інтим між учасниками цілком можливий.

"Я думаю так, тому що наші адміністратори, керівники проекту за безпечний секс. Тому на проекті завжди є презервативи і... За ними завжди приходять", - розповіла ведуча.

Також популярний фітнес-тренер розповіла про унікальний експеримент у своєму житті - сироїдство. Під час нього вона дуже схудла.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, 29 серпня на телеканалі СТБ відбудеться прем'єра дев'ятого сезону самого вагомого проекту країни "Зважені та щасливі". Його провідною стала відома фітнес-тренер Аніта Луценко, а тренерами – Марина Боржемская і Іраклі Макацарія.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В новому сезоні за нове майбутнє позмагаються 18 учасників: 9 чоловіків та 9 жінок. Багато з них упевнені, що саме зайва вага заважає їм будувати відносини з людьми і будувати особисте життя.

Як повідомляв Знай.ua, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також Знай.ua писав, що Аніта брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.