На Донбасі український генерал змусив елітних спецпризначенців ЗСУ нести йому шкарпетки на передову.

Про це розповів на своїй сторінці у Facebook спікер міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm Михайло Макарук.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Група елітного підрозділу ЗСУ отримала наказ якнайшвидше доставити одному генералу пакет із грифом секретності. На самий передок. Ризикуючи своїм життям і розуміючи важливість поставленого завдання, спецпризначенці виконали своє завдання", – повідомив він.

За його словами, після прибуття на місце пакет був переданий особисто в руки генералу. Він одразу ж його відкрив при бійцях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"І дістав звідти шкарпетки, які таким чином йому передали... Групу спецпризначенців піднімали за повною бойовою, щоб доставити шкарпетки..." – обурився Макарук.

Дивлячись як деякі активісти та волонтери почали співати оди радості новим очільникам в ООС та армії, я б хотів нагадати...

Geplaatst door Mykhailo Makaruk op Donderdag 8 augustus 2019

Нагадаємо, путінські бойовики по-звірячому розправилися з українськими моряками: у Зеленського записали термінове звернення.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський терміново зателефонував Макрону через обстріли на Донбасі: що пообіцяла Франція.

Також портал Знай.ua писав, різке загострення на Донбасі: українські воїни безстрашно стримали бойовиків, про "перемир'я" ніхто не чув.