У середу, 7 серпня, президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з президентом Франції Еммануелем Макрона. Глави держав обговорили трагедію на Донбасі, яка сталася днями. Так, в результаті обстрілу з боку російських терористів загинуло чотири українських військовослужбовців.

Як повідомляється на сайті президента, Зеленський зазначив, що це не перший обстріл з боку противника, який має на меті зрив мирного процесу, започаткованого українською стороною. Український гарант повідомив Макрону про кроки, спрямовані на мирне врегулювання конфлікту на сході, зокрема про відновлення інфраструктури, обмін полоненими і тому подібне.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Президент Франції висловив повну підтримку ініціативу України про проведення найближчим часом зустрічі країн Нормандської четвірки для обговорення можливості врегулювати конфлікт на Донбасі.

Нагадаємо, оккупанти наплювали на Мінськ і влаштували нове пекло.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський озвучив теми переговорів з Ердоганом.

Також портал Знай.ua писав, харківського борця з "лісовою мафією" зацькували через дружбу з Зеленським.