Як зросте ціна на газ в опалювальний період
Як зросте ціна на газ в опалювальний період

Опалювальний сезон 2019 знищить останні надії українців

У серпні ціна на газ впала в зв'язку зі зниженням вартості блакитного палива на європейських ринках. Однак не потрібно тішити себе ілюзіями, ціни на газ все одно зростуть. Таку думку висловив президент Центру глобалістики "Стратегія XXI" Михайло Гончар.

Зеленський звільнив головного розвідника в СБУ: хто прийшов замість Клімчука

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

9 серпня президент України Володимир Зеленський призначив нового начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки СБУ.

Разумков вирішив долю військових злочинців на Донбасі

Голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков висловився про амністію для військових злочинців на Донбасі. Політик додав, що питання про амністію залишається дуже серйозним та повинно бути ретельно обмірковане у парламенті.

Терористи "ДНР" запропонували Україні обмінятися полоненими

Терористи "ДНР" заявили про готовність обмінятися полоненими з Києвом. Вони запропонували звільнити 50 незаконно утримуваних українців взамін на 102 сепаратиста. Про це повідомила так звана "уповноважена з прав людини в ДНР" Дарина Морозова.

Мер Борисполя спустив гроші українців на "витребеньки"

Один із заступників Бориспільського міського голови, використовуючи своє службове становище, систематично одержував неправомірну вигоду від суб'єктів підприємницької діяльності з укладання договорів підряду на виконання робіт, надання послуг, постачання товарно-матеріальних цінностей за бюджетні кошти.