Запис обурила активістів, люди відшукали і виховали хлопців швидше, ніж поліція.

В Запоріжжі п'яні підлітки оголосили полювання на бездомних і викладали свої розваги в соцмережах. Неадекватні хлопці чіплялися до бездомним і жорстоко били.

Відео одного з таких знущань поширили в соцмережах кілька неповнолітніх хлопців. На якому один з підлітків щосили б'є літнього чоловіка в обличчя і щось йому каже. Внаслідок молодий чоловік, який ледь тримається на ногах, ще пару раз б'є іншого бездомного. Цей ролик викликав справжню бурю обурення в мережі. Хлопців почали шукати не тільки поліція, але і громадські активісти.

<iframe width="720" height="576" src="//1plus1.video/video/embed/VC6PIjFt" frameborder="0" allowfullscreen allow="autoplay; fullscreen"></iframe>

Бездомні, на яких по-звірячому напали підлітки, кажуть, що найбільше бив наймолодший з компанії. "Але я звик. У скроню вдарили, живий – ну, нічого", - філософськи коментує ситуацію сам постраждалий. Бездомні намагаються триматися подалі від людних районів, тому що останнім часом напади на них в Запоріжжі почастішали. Проте звертатися в поліцію обидва відмовляються.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Двом підліткам загрожує відповідальність за статтею про хуліганство, ще кільком учасникам загрожує адміністративне покарання. Але, очевидно, зараз це для них – не найстрашніше. Відео з тремтячими від страху нападали на беззахисних вже розлетілося в мережі. Через кілька тижнів хлопцям доведеться показувати свою "крутизну" однокласникам.

Нагадаємо, у мережі викрили головного корупціонера в ГБР.


Як повідомляв раніше Знай.uа, зіткнулися автобус і мікроавтобус.


Також Знай.uа писав про те, що Українці благають Зеленського урізати зарплату Коболєва.