Житель непідконтрольної українському уряду Горлівки, Донецької області Михайло Свєтлов на своєму Youtube-каналі показав відео прогулянки по головному проспекту Леніна, який раніше був дуже жвавим до початку бойових дій.


Житель показав, як після п'яти років війни виглядають відомі городянам місця, район міськлікарні № 2. У коментарі до відео Свєтлов пише:

«Фасад кінотеатру нагадує хворого „вітрянку“. Діти різного віку займаються тут в гуртках музики, танців і т. п. Афіша кіносеансів — вона реально не розуміє, яке століття на дворі!.. Ні про яких сучасних прем'єрах тут не чули. Якщо говорити образно, то „Вони билися за батьківщину“ і всі навколо цього…».

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще



За словами Свєтлова, Театр ляльок працює в звичайному режимі, територія навколо нього в хорошому стані. Також, на вулиці багато аптек та бюро ритуальних послуг, однак фасади будинків виглядають страшно:


«Облізлі стіни, розвалені в мотлох сходинки кидаються в очі. Чинне відділення „банку“ виглядає також, більше схоже на руїни (символізує стан „банківської системи“). І не забуваємо дивитися під ноги: ями — не люди, вони нікуди не поїхали! Вони тут жирують і розмножуються в геометричній прогресії!»


Нагадаємо, у ДТП загинули троє людей, автомобіль — вщент, моторошні фото.


Як повідомляв раніше Знай.uа, Супрун розповіла про небезпеку "Глоду".


Також Знай.uа писав про те, що Ірина Білик в чорному вбранні справила фурор на червоній доріжці.