За словами аналітика Альпарі, Максима Пархоменка, курс долара протягом наступного тижня буде відносно стабільною, коливання очікуються невеликі.

Як каже аналитиик: "Національна валюта буде перебувати в коридорі 25,10 - 25,40 грн/долар".

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Курс долара за минулий тиждень показав незначні зміни і понизилися до 25,80, повідомляє аналітик. Після успішних аукціонів з боку Мінфіну 6 серпня, зростання долара зупинився вже на наступний день. Загальна емісія була 2,7 млрд гривень, що порівняно небагато. Гривня зустріла кінець тижня на міжбанку з відміткою 25,20 - це середній показник минулого тижня.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Положення готівкового ринку не особливо відрізняється - вартість гривні тримається в межах 25,31 гривень за долар.

"загалом за різними сегментами ринку гривня показує позитивні значення приросту в середньому на 30-35 копійок в залежності від сегменту ринку", - зазначив аналітик Альпарі.

Євро теж втрачає в ціні по відношенню до гривні. По міжбанку просідання зафіксовані на 51 копійку. Середній курс в даний момент дорівнює 28,35 грн, додав аналітик.

Нагадаємо, раніше Зеленському підкинули ідею, "грошова реформа".

Також Знай.uа писав, що гривня завдала долара смертельний удар.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що киян "кинули" на мільйони доларів.