Стало відомо, що Збройні сили України помстилися бойовикам "ДНР" за вбивство морпіхів і знищили кілька їх позицій. Про це повідомив волонтер Юрій Мисягин на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто відзначити, що Мисягин опублікував відеоролик, на якому ВСУ завдали нищівного удару по "гнізду" окупантів.

«Ашотакое». Это в ответ. - Готов! - Давай, давай, давай! - Даю! Через несколько секунд. - Есть, есть. *** Меньше слов, больше дела. 🇺🇦 https://youtu.be/eucIG6AF3qc

Geplaatst door Юрій Мисягін op Vrijdag 9 augustus 2019

Так, у вівторок, 6 серпня, збройні формування Російської Федерації і її найманці вкотре цинічно порушили рішення Тристоронньої контактної групи про встановлення режиму припинення вогню. В результаті підступного ворожого обстрілу в районі населеного пункту Павлопіль отримали смертельні поранення четверо військовослужбовців одного з підрозділів окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського. Про це повідомляє "Today.ua".

А, в четвер, 8 серпня, на Чернігівщині поховали морських піхотинців, які загинули на Донбасі 6 серпня.

Нагадаємо, що на Донбасі український генерал змусив елітних спецназівців ЗСУ нести йому шкарпетки на передову.

Як повідомляв портал Знай.ua, 10 серпня, бойовики на Донбасі чотири рази порушили режим тиші. Внаслідок обстрілу загинув військовослужбовець Національної гвардії України.

Також портал Знай.ua писав, що терористи "ДНР" заявили про готовність обмінятися полоненими з Києвом.