Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на 12 серпня 2019 року. Курс долара порівняно з показниками у п'ятницю, 9 серпня, знизився в ціні і тепер становить 25,09 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Курс валют Нацбанку на 12 серпня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2509.0813 гривень;
- 100 євро – 2809.6692 гривень;
- 10 російських рублів – 3.8451 гривні.

Як видно з цими показниками, євро впав у ціні на 24 копійок, а вартість російського рубля з п'ятниці зменшилася на 4 копійки. Крім того, долар подешевшав на 22 копійки.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, експерти розповіли про чинники, які змушують американську валюту здати позиції.

Як повідомляв портал Знай.uа, аналітики прогнозують коливання курсу гривні в серпні в діапазоні 24,75−25,75 грн за долар.

Також портал Знай.ua писав, що з початку року курс гривні щодо долара виріс на 9,1%. Українська валюта показала найбільший ривок серед всіх валют світу.