Відомий найманець Путіна, Данило Безсонов зовсім збожеволів. У соцмережі бойовик повідомив, що "республіка" прорвала оборону ЗСУ на Донбасі і вже до вечора 11 серпня буде в Києві. Допис викликав глузування в мережі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На повідомлення бойовика епічно відреагував у своєму Telegram-каналі офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц).

"Українські позиції по всьому фронту були знищені ракетами системи "Калібр". Посилившись ростовською бронегрупою ми пішли в наступ. На даний момент просунулися до Кривого Рогу, Кременчука та Полтави, де зустріли незначний опір. Ввечері будемо в Києві", – написав Безсонов.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Аналізуючи повідомлення розумію, що на окуповану територію для спікерів привезли щось міцніше, ніж настоянка бояри на мухоморах. Данька Безсонов продегустував", – відреагував Штефан.

Нагадаємо, раніше колишній політв'язень Кремля викрив звірства путінських посіпак.

Також Знай.uа писав, що ватажок "ДНР" Пушилин виступив з екстреним заявою.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що на Донбасі трагічно загинув боєць Нацгвардії, вся Україна в сльозах.