Ватажок терористичного угруповання "ДНР" Денис Пушилін виступив з екстреною заявою у зв'язку з обстрілом Комінтерново, вчиненим нібито українськими військовими.

Пушилін розповів, що при обстрілі Коментерново були використані 120-мм снаряди, станкові гранатомети і різну стрілецьку зброю, а по центру міста вівся вогонь з озброєння БМП. В результаті цих обстрілів загинули два "ополченця".

Денис Пушилин
Денис Пушилін

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Ватажок "ДНР" звернувся до міжнародних спостерігачів і закликав їх вплинути на українську владу, змусити виконувати мінські угоди. Пушилін пригрозив, що якщо перемир'я і надалі буде порушуватися, бойовики дадуть симетричну відповідь.

Нагадаємо про 10 серпня 2014 року. Ця дата стала відправною точкою боротьби за Іловайськ. Саме тоді такі добровольчі батальйони, як "Азов", "Донбас" і "Шахтарськ" почали вдруге штурмувати місто і заходити на окуповану Росією територію.

Як повідомляв портал Знай.uа, після трагедії на Донбасі і призову Зеленського Німеччина почала щось мимрити.

Також портал Знай.ua писав, українці завалили Зеленського скаргами, розвалюється буквально все.