Три навчальних катери Військово-морських сил Збройних сил України зайшли в головну військову базу Туреччини. Зокрема, мова йде про катери "Сміла", "Чигирин" та "Нова Каховка".

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Наразі кораблі пройшли протоку Босфор та зайшли до порту Гельджук (Турецька Республіка).

"Під час переходу морем курсанти провели низку тренувань, прокладали курс, вдень і вночі несли вахту сигнальниками, рульовими, радіометристами тощо", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зазначимо, що у складі екіпажів близько 50 курсантів ІІ-го й V-го курсів Інституту ВМС, Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, а також ІІ-го курсу Відділення військової підготовки Морехідного коледжу технічного флоту Національного університету "Одеська морська академія". Згідно з планом, навчальні катери відвідають порти Констанца (Румунія) і Варна (Республіка Болгарія).

Нагадаємо, що уламки збирали в сусідньому місті: моторошна НП з літаком приголомшила світ, "рознесло дахи будинків і авто".

Як раніше повідомляв "Знай.ua", корабель Путіна нахабно увірвався в українські води, армія напоготові.

Також Знай.ua" писав про те, що з пазурів Путіна вирвали першого члена екіпажу Яни Капу: Джессі вже в Україні. Від початку полону вся команда переймалась долею чотирилапого. Джессі була улюбленицею всього екіпажу буксира "Яни Капу".