У Римі аварійну посадку здійснив літак, уламки з його двигунів летіли до сусіднього містечка

Фрагменти деталей літака авіакомпанії " Norwegian, здійснив аварійну посадку в аеропорту Риму, впали на дахи будинків і машини в сусідньому містечку Фьюмічіно. Люди знаходили уламки у себе в машинах і на вулицях міста.

"Фрагменти літака компанії Norwegian, який злетів з аеропорту імені Леонардо да Вінчі, впали на дахи будинків і кілька автомобілів у Фьюмічіно", - йдеться в повідомленні. Всього уламки впали на 25 автомобілів та 12 будинків. Представники компанії повідомили, що компенсують людям всі витрати на ремонт речей.

<цифра> <цифра>

Boeing 787 з 298 пасажирами на борту прямував в Лос-Анджелес, але сталися неполадки і він був змушений повернутися на римське аеродром відразу після зльоту. У літака виникли проблеми з двигуном.

Очевидці повідомляють,що окремі уламки, які виявили на землі, досягали в довжину 5 див.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Онищенко заявив, що доведе свою невинність.


Як повідомляв раніше Знай.uа, "Межигорье" - це хабар Ющенко.


Також Знай.uа писав про те, що планеті показали, які сім'ї визначають наше майбутнє кожен день.