Актриса студії "Квартал 95" та проекту "Жіночий квартал" Катерина Нікітіна показала шанувальникам еротичний танець на пілоні, пише Рoliteka. Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Катя Нікітіна опублікувала нове відео, на якому вона у відвертому вбранні показує вправи на пілоні.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще
Зірка Кварталу нарядилась в чорний топ і короткі еротичні шорти. На ногах дівчини чорні чобітки на величезній платформі.

"…всю жизнь ты должен крутиться…", - подписала Никитина опубликованный видеоролик, на котором кружится на пилоне.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Прихильники буквально завалили компліментами актрису і бурхливо висловили це в коментарях.

"🔥 огооонь", "🌷 Ви прекрасні👏", "Як, як, як?😱", "Клас, красуня😍💣", "Силачка🔥", "Та як ви так обертаєтеся, відьми?))", "Кайф 😍 яка ти розумничка 😊", "Настюш, ти як завжди вогонь!!!", "😍Шикарно, ніби літаєш👌", "Екзотичні танці на пілоні це просто клас!) 🔥", "Уявляю, скільки зусиль докладено! Умничка!♥️ Мотиватор♥️", - пишуть фоловери під фото.

Нагадаємо, хто замінить Зеленського: Кошовий із Квартал 95 назвав прізвище.

Як повідомляв портал "Знай.uа", гумор-шоу "Жіночий квартал" з Оленою Кравець навчили Одесу гумору.

Також раніше "Квартал 95" емоційно звернувся до Зеленського - гумористи на чолі з Євгеном Кошовим попередили нового президента про складнощі, які його чекають у політиці.