У вівторок, 13 серпня, прогнозується найсильніша спека на цьому тижні в Україні. Про це повідомила відома синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Судячи з її слів, сьогодні температура повітря в більшості українських областей становитиме + 30... +35 градусів спеки. У східних регіонах очікується + 26... + 32 градуси, на Волині, в Рівненській і Львівській областях буде значно свіжіше, + 24... + 28 градусів.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Грозові дощі пройдуть у вівторок в зоні атмосферного фронту на Заході, ввечері на Півночі України і також Вінницькій області. Температурні контрасти - значні, спека набере обертів, тому в окремих районах дощі можуть переходити в сильні зливи і навіть супроводжуватися шквалом", - розповіла Діденко.

На решті території країни - Південь, Схід, велика частина Центру - буде сухо.

У середу, 14 серпня, на заході країни значні дощі, в окремих районах шквали 25-28 м/с. До того ж, в західних областях очікується зниження денної температури до 20-25° (на 5-10°).

У зв'язку з цим рятувальники просять українців бути уважними і обережними на вулиці під час шквального вітру.

У четвер, 15 серпня, в Києві очікується суттєве зниження температури повітря, до +23... + 24 градусів.

Нагадаємо, що повідомили українцям чого не можна робити на Медовий спас і як отримати відпущення гріхів на Маковея.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні оголосили другий рівень небезпеки.

Також портал Знай.ua писав особливості свята і як його відзначати.