Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс американської валюти на середу 14 серпня 2019 року. Стало відомо, що гривню трохи зміцнили - 25,14 за долар, в порівнянні з попереднім банківським днем.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Курс долара Нацбанку на 14 серпня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США - 2514.6160 гривень;
- 100 євро - 2821.9021 гривень;

Як видно за цими показниками, євро виріс в ціні на 5 копійок, при цьому вартість долара США з вівторка зменшилася на одну копійку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, експерти розповіли про фактори, які змушують американську валюту здати позиції.

Як повідомляв портал Знай.ua, аналітики прогнозують коливання курсу гривні в серпні в діапазоні 24,75-25,75 грн за долар.

Також портал Знай.ua писав, що з початку року курс гривні щодо долара виріс на 9,1%. Українська валюта показала найбільший ривок серед всіх валют світу.