У зоні проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі українські військові ліквідували одіозного бойовика так званої "ДНР" Олега Резнікова.

Про це повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц) на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook. Він також опублікував фото противника.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"#200_бригада 12.08.19 Резніков Олег з Донецька. Обставини вимагають уточнення. Все буде Україна і перемога за нами!", - йдеться в дописі офіцера.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Анатолій Штірліц також повідомив, що у вівторок, 13 серпня, збройні формування бойовиків тринадцять разів порушили режим припинення вогню. За даними генштабу ООС втрат з нашого боку не зафіксовано. Від початку поточної доби збройні формування бойовики 1 раз порушили режим припинення вогню.

Зазначимо, що інформацією військової розвідки, у 2018 році Путін зосередив на україно-російському кордоні, а також на окупованих територіях понад вісімдесят тисяч військовослужбовців. Це говорить про те, що Росія готується до повномасштабної війни.

Нагадаємо, що у Зеленського зробили тривожну заяву про вторгнення Росії: "Повномасштабна повітряна операція..."

Як повідомляв Знай.uа, мільйонам українців категорично заборонять сідати за кермо: що чекає на водіїв.

Також портал Знай.uа писав, у США зробили важливу заяву про зброю для України: "Ми готові".