Вчора, 13 серпня в Одесі на концерті студії 95 Квартал вперше пародіювали президента Володимира Зеленського та його команду. Його зіграв гуморист Юрій Великий, відомий як учасник дуету "Брати Шумахери". Виступ артиста сподобалося не всім і він наразився на критику в мережі. Фрагменти виступу українці опублікували в соцмережах.

Почався виступ жартівників із наступних діалогів:

"Я б злітав на Балі, кажуть там добре", – каже Євген Кошовий в ролі мера Києва Володимира Кличка.

"Хлопці, які Мальдіви, які Балі. Ви ж багаті люди, можете собі і Одесу дозволити", – жартує у відповідь Юрій Великий в образі президента Зеленського.

Квартал 95
Квартал 95

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Для того, щоб стати схожим на Зеленського, Великий надів перуку, бо від природи він трохи лисуватий. Фото та відео з концерту опублікували в соціальній мережі Instagram.

"Який жах. Просто немає слів", "Абсолютно не схожий на Зеленського. Хоча, в будь-якому випадку не розумію, як можна дивитися це? Невже ви не розумієте, що таке хороший гумор?", "По-моєму, тобі доведеться тепер відростити волосся", "Я звичайно все розумію, але зовсім не схожий", - пишуть в мережі.

Сценка яскраво пародіює робочі моменти з життя президента. У залі щиро реготали із момента, де Богдан впритул ходить за Зеленським, злегка посміявшись над іменем і прізвищем Андрія Богдана. Назвали його суфлером.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Андрей Богдан привет вам из Одессы 🤗

Geplaatst door Daryna Chyzh op Dinsdag 13 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Квартал 95 вперше жорстко затролив Зеленського і Богдана: "Які Мальдіви і Балі, можете й Одесу собі дозволити".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський позбувся бізнесу: хто отримає "Квартал 95" і "Лігу сміху" в свої руки.
Також портал Знай.ua писав, Кошовий з Квартал 95 зізнався, хто замінить Зеленського.