В Запоріжжі евробляхери вирішили влаштувати пробіг і записати відеозвернення до Президента з приводу штрафів і розмитнення машин на єврономерах.

Нагадаємо, що з 22 серпня вступають в силу штрафи за перевищення строків тимчасового ввезення та транзиту нерозмитнених автомобілів. Якщо автомобіль з іноземною реєстрацією знаходиться на території України більше 30 діб, то штраф складе 170 тисяч гривень, менше 30 - у половину менше - 85 тисяч гривень.

Евробляхеры запишуть відеозвернення до Президента.


Запорожці у неділю, 18 серпня, о 12:00 на своїх авто з евономерами влаштують пробіг від «Дубового гаю» до площі Героїв і нагадають Президенту про те, закінчується термін штрафних санкцій.
За словами керівника ГО «Авто Євро Сила» в Запоріжжі Влада Погорєлова мітингувальники хочуть того, щоб розмитнення автомобілів стало доступним.

У Запоріжжі місцеві мешканці вирішили влаштувати пробіг авто на єврономерах.


«У країні більше мільйонів «евроблях» і тільки близько 100 тисяч перереєстрували автомобілі», - заявив активіст.

Нагадаємо, у Києві жорстко покарали чоловіка, який з незрозумілих причин громив припарковані автомобілі. Його ім'я невідоме.

Як повідомляв Знай.иа, у Міністерстві закордонних справ попереджають українців у Греції обмежити пересування у певних районах.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Знай.иа писав, що в Австралії несподівано змінилася погода. Так, у частині південних регіонах країни випав найбільший за останні 20 років сніг.