Укрзалізниця, яка постійно роздуває ціни на пасажирські перевезення, надавати якісні послуги, які б відповідали цим цінам, навіть не думає.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У найспекотнішу пору року, коли пасажирські потяги забиті – всі кудись їдуть: хто на море, хто у гори, а хто з відпочинку – у вагонах не працюють кондиціонери. Їхати у таких умовах – просто пекло. І не всі можуть його витримати.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Про випадок, коли через свавілля Укрзалізниці поїздка пасажира виявилася останньою у його житті, розповів юрист і блогер Михайло Шнайдер.

У поїзді "Рахів-Київ" через неймовірну спеку загинув пасажир.

"Температура всередині - 30 градусів спеки. На моє запитання, чому не працює кондиціонер, адже в квитку чітко вказано, що вагон з кондиціонуванням, провідниця мило посміхаючись відповіла ... "Він просто зламався, але не переживайте, ми виняли скло і на вас буде дути вітерець", - розповів про поїздку блогер.

Однак цей "вітерець" не допоміг літньому чоловіку, а його поїздка у пекельному вагоні виявилась останньою у житті.

"У Тернополі, в сусідній вагон сів літній чоловік. Від неймовірної спеки, йому стало погано. Провідники викликали медиків. Але на жаль, виявилося пізно. Чоловік ... помер. І все це відбувалося на наших очах. На очах наших дітей. Ви тільки вдумайтеся в це", - пише Шнайдер.

Блогер закликав президента Володимира Зеленського "навести порядок з нашими залізничними пасажирськими перевезеннями і впритул зайнятися керівництвом "Укрзалізниці".

Друзья, я очень много и часто писал про "Чудеса" на нашей "Укрзалізниці". А вчера эти самые "Чудеса" произошли лично со...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Woensdag 14 augustus 2019

Нагадаємо, Укрзалізниця попала в новий гучний скандал

Як повідомляв портал Знай.ua, сервісом українського залізничного оператора "Укрзалізниця" щодня незадоволені все більше українців.

Також Знай.ua писав, Укрзалізниця є одним з найбільш корумпованих державних підприємств України.