Волонтерська національна огрганизация "Повернися живим" опублікували відеозапис знищення позиції бойовиків, які займалися коригуванням вогню по мирним жителям.

Представники організації на своїй сторінці в Facebook підкреслили, що українські військові помстилися бойовикам за те, що ті в червні обстріляли Мар'їнку. У той час постраждали чотири цивільних людини, серед яких знаходилися – 86-річний дідусь і 9-річна дівчинка.

"Так ось, сепаратисти сиділи на териконі, і з-за нього коригували вогонь по житлових кварталах міста, вели вогонь по домівках. На цьому відео (яке зняли ще до заявленого режиму тиші) ви бачите, що після того випадку зробили з ворожою позицією бійці ВСУ. Одним точним пострілом вони знищили її заснування і помстилися корректировщикам за своїх людей", – йдеться в повідомленні.

[embed]https://www.facebook.com/backandalive/videos/458761984705351/?__xts__

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще
До відома, ще до настання "хлібного" перемир'я українська армія давала жорсткі "відповіді" ворогові за обстріл. Але після перемир'я, режим тиші активно порушується бойовиками.

Нагадаємо, ниття Розенко про маленьку зарплату викликало бурю емоцій.


Як повідомляв раніше Знай.uа, в поїзді "Укразалізниці" сталася трагедія.


Також Знай.uа писав про те, що прем'єр-міністр, схоже, відмінно відпочив.