Директор Могилів-Подільського центру зайнятості, що на Вінничині, підписував підроблені платіжні документи, та разом з бухгалтером Центру привласнював бюджетні кошти.

У ході досудового розслідування кримінального провадження встановлено, що упродовж 2015-2017 років, директор одного із районних центрів зайнятості, шляхом зловживання службовим становищем, та підписанням підроблених платіжних документів, сприяв розтраті та привласненню бюджетних коштів головним бухгалтером цього центру зайнятості, чим завдано державі шкоди у розмірі 536,5 тис грн.

Могилів-Подільською місцевою прокуратурою Вінницької області до суду було направлено обвинувальний акт за обвинуваченням директора районного центру зайнятості у вчиненні злочину, за статтями ч. 5 ст. 27 та ч. 4 ст. 191 Карного Кодексу України.

Наразі керівника центру зайнятості може бути засуджено на строк від 5 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що в найближчі дні пачка цигарок підніметься в ціні в середньому на 3 гривні.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, в Україні значно збільшилося число людей, які звільняються з роботи.

Також Знай.ua повідомляв, що новій владі від старої у спадок дістались "смотрящі", які курують "найсмачніші", прибуткові сфери економіки, зокрема банківську систему.