Відомий український режисер і кліпмейкер Алан Бадоєв та хореограф Олена Коляденко спільно режисують Ходу Гідності приурочену до святкування Дня Незалежності.

Варто зазначити, що Зеленський з Бадоєвим раніше були власниками кінокомпанії "Гауді Студіо". Пізніше Зеленського в списку власників замінив Борис Шефір.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Перша репетиція Ходи Гідності відбулася у четвер, 15 серпня, на авіаційному заводі "Антонов" у Святошинському районі Києва.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Хода Гідності – це грандіозний захід, в якому візьмуть участь представники різних військ, ветерани АТО, вчителі, спортсмени, медики, волонтери, дипломати та діти.

Бадоєв та Коляденко впевнені, що українцям є чим і ким пишатися.

"День Незалежності – це честь і пам'ять нашої країни. У цей святковий і урочистий день ми хочемо додати трохи видовищності, зрозумілої кожному українцю. Нам є ким пишатися! Нам є з ким будувати наше спільне майбутнє, є кому його захистити, і ми хочемо це показати всій Україні! "– зазначили режисери.

Після Ходи Гідності до українців звернеться Президент України Володимир Зеленський, а завершиться святкування масштабним концертом.