16 серпня на півночі і в центрі України очікується похолодання, місцями дощитиме. В інших регіонах країни погода буде переважно теплою. Вітер на сході буде південно-східний, в інших регіонах північно-західний, 5-10 м/с.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В західних та деяких північних областях, в тому числі, Черкаській та Вінницькій областях вночі +10...+13 градусів. У західних областях температура вночі може знизитися до +7...+9 градусів, вдень +20...+24 градуси. В інших областях +25...+30 градусів.

В північних та центральних областях вночі буде +13...+18 градусів, вдень температура підніметься до +21...+22. У Кіровоградській, Сумській та Полтавській області термометр покаже +29...+30 градусів.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У східних регіонах України вночі +19...+22 градуси, вдень +28...+32 градуси.

У Києві метеорологи обіцяють короткочасний дощ і північно-західний вітер, 5-10 м/с. температура вночі буде +13...+15 градусів, вдень підніметься до +20.

Нагадаємо, раніше Вінницю заполонили черепахи, "позіхають" і гріють панцирі на сонечку .

Також Знай.uа писав, що безжальна стихія ледь наробила біди в Україні, тремтіло все живе.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що люди плавають у нечистотах: на курорті під Запоріжжям гримить скандал, "Не вода, а букет болячок".