51-річного кивлянина, якого підозрював у виготовленні, збуті і розповсюдженні дитячої порнографії, звільнив Полтавський суд.

Юлія Квітко, прес-секретар департаменту кіберполіції, повідомила про це у себе в Facebook.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Рішенням Жовтневого районного суду міста Полтави на початку серпня 2019 з-під варти під заставу в 153 680 гривень, був випущений 51-річний киянин, підозрюваного у виготовленні, збуті і розповсюдженні дитячої порнографії", - пише вона.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Після того, як інформацію про затримання чоловіка винесли на публіку у лютому 2019 року, киберполицию надійшло ще 10 повідомлень про те, що цей громадянин використовував дітей у порнозйомках. Вдома у нього знайшли понад 300 тисяч фото і кілька тисяч відео з дитячим порно під час затримання.

"Виготовлений контент чоловік поширював на закритих форумах в мережі, в більшості випадків - для іноземних користувачів, оскільки вони могли заплатити за нього більше грошей. Так, на одному з його численних криптокошельков правоохоронці зафіксували надходження суми, яка прирівнюється сьогодні до майже 47 000 доларів США. У зйомках він брав участь як особисто, так і за гроші наймав акторів", - додає Квітко.

Через офіси, які орендував чоловік, "пройшло" приблизно 60 дітей, як повідомляє поліція. Швидше за все, жертв педофіла значно більше, але не всі набираються сміливості дати свідчення.

Нагадаємо, раніше на Донеччині дівчинку збезчестив власний дідусь

Також Знай.uа писав, що в Одесі піймали педофіла, батьки "самі віддали" до лап звіра.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що відомого мільярдера знайшли мертвим у тюремній камері.