В Донецькій області дідусь ґвалтував свою внучку, поки її мати їздила на заробітки в Польщу.

Про це повідомив заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Через важке матеріальне становище й відсутність грошей жінка періодично виїжджала на заробітки в Польщу. Свою неповнолітню доньку вона залишала на батьків співмешканця. Після поліпшення матеріального становища жінка забрала дівчинку до себе в Гданськ. Однак там вона почала скаржитися на здоров'я.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Мати відвела дитину до медиків, які через деякий час за направленням навчального закладу дитину направили в місцеву лікарню. Там фахівці встановили, що дівчина вагітна й вже на сьомому місяці.

Лікарі відразу ж викликали поліцію для встановлення обставин вагітності дитини. Дівчинка розповіла, що коли матері не було поряд, дідусь ґвалтував її. Через деякий час дитина народила в пологовому центрі Ґданська дівчинку.

У поліції повідомили, що гвалтівником виявився чоловік, 1955 року народження. Він зник зі свого постійного місця проживання зник. Нині правоохоронці проводять розшукові заходи з метою встановлення його місцезнаходження.

Нагадаємо, що на Полтавщині засудили педофіла, який розбестив 12 малолітніх дітей у соціальних мережах. 28-річний мешканець Кременчука втирався в довіру до дітей, видаючи себе за дівчину. У результаті від насилля постраждали 12 дівчат віком від 9 до 12 років.

Як повідомляв "Знай.ua", депутат міської думи Єкатеринбурга Олександр Колесников розкритикував боротьбу з педофілами, назвавши її "загальнополітичним трендом". Зокрема, опальний депутат зазначив, що російські силовики "шукають педофілів замість реальної роботи".

Також "Знай.ua" писав, що підозрюваний у розбещенні неповнолітніх звернувся до українців.