Житель Запоріжжя, якого силовики звинувачують в розбещенні дітей, записав неочікуване звернення.

Відповідні кадри з'явились у мережі.

Зокрема, на опублікованих кадрах 41-річний чоловіка з листа зачитує раніше заготовлений текст та всіляко заперечує провину у розбещенні неповнолітніх. Він заявив, що листування від його імені нібито було сфабриковано.

Варто відзначити, що кілька днів тому активісти громадської організації "Спадщина" відзвітували про проведення виховної роботи нібито педофілом.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У якості доказів представники громадської організації навели скріни переписки чоловіка з 13-річною дівчинкою.

Разом з тим варто відзначити, що з 22-річною москвичкою Надею страшний інцидент стався в одній з точок громадського харчування.

В 8 годин ранку вона зайшла в туалет "Бургер Кінг". Там же на неї було скоєно напад двох підлітків – її зґвалтували, вкрали сумку і мобільний телефон. Потім вони втекли, а відвідувачі навіть і не намагалися їх зупинити

Особи зловмисників встановлюють по камерах. Потерпіла забрала заяву з поліції.

Крім того варто відзначити, що уфимську дізнавачку, яка звинуватила колег у зґвалтуванні, звільнили з МВС.

МВС Башкирії завершило службову перевірку щодо співробітниць, які розпивали алкоголь у службовому приміщенні. Керівництво силовиків вирішило звільнити їх "за скоєння вчинку, що порочить честь співробітника поліції".

Дві співробітниці поліції розпивали алкоголь з трьома високопосадовцями-колегами. Наступного ранку одна з поліцейських звинуватила старших колег в груповому зґвалтуванні. Потім чоловіків звільнили з органів. Зараз вони в статусі обвинувачених знаходяться під вартою.

Також варто відзначити, що 11 січня в Україні набули чинності поправки до Кримінального кодексу щодо сексуального насильства і зґвалтування. Нові правила діють за аналогічними нормами, які існують сьогодні у більшості розвинених крїн, в тому числі США.

Отже, як тепер каратимуть українців за новим законом та що думають про це прості громадяни.

Секс і діти

Нова редакція статей 152 і 153 КК вперше вводить кримінальну відповідальність за секс з малолітніми незалежно від їх згоди.

Якщо правопорушнику від 14 років, а жертва молодша, в такому разі за статеву близькістьйому загрожує від 5 до 15 років позбавлення волі. При цьому, його покарають за сексуальні дії можуть бути "з проникненням" або без проникнення.

Нагадаємо, українці з гумором відреагували на "постільний" закон і підписали перший акт.

Як повідомляв "Знай.ua", українцям детально розповіли про нюанси "постільного" закону.

Також "Знай.ua" писав, що в Україні пом'якшили покарання педофілам-ґвалтівникам.

Новий закон про секс: чи побільшає за ґратами чоловіків і жінок за примус до сексу