Вступ в Україні в силу нових редакцій статей Кримінального кодексу, що стосуються кваліфікації сексуальних злочинів, привів до того, що дехто почав висміювати їх в соціальних мережах.

Про це повідомляють Новини-N.

Одна пара з Миколаєва навіть склала "акт на проникнення в іншу живу людину". Олена Богатирьова виклала в Facebook знімок, на якому її молодий чоловік ставить підпис на цьому документі.

У ньому присутні графи для внесення паспортних даних, ІПН, номерів телефонів обох партнерів і часу, коли має статися проникнення.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В акті необхідно вказати, що саме буде проведено у процесі. Документ складається в присутності трьох свідків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американський актор Кевін Спейсі, якого звинувачують у сексуальних домаганнях до 18-річному синові телеведучої з Массачусетса, що з'явився на судове засідання. Йому офіційно висунули звинувачення в розпусних діях і образливому поведінці. Цей візит став першим за довгий час перерви після того, як кілька людей висунули йому звинувачення в сексуальних домаганнях. Актор під'їхав до будівлі суду за кілька хвилин до засідання, при цьому з журналістами не спілкувався і зберігав мовчання в ході слухання.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві чоловік розбещував двох малолітніх дівчаток. Педофіла засудили до 12 років позбавлення волі.

Правоохоронці з'ясували, що обвинувачений перебував у дружніх стосунках з батьками дівчаток. Прикриваючись такою дружбою, він запрошував їх до себе додому, де здійснював з ними розпусні дії.
Раніше злочинець вже притягувався до кримінальної відповідальності. Його садили за скоєння аналогічних злочинів. Наразі зловмисник утримується під вартою до вступу вироку в законну силу.

"Знай.uа" писав, що у Генпрокуратурі підтвердили затримання в Києві політтехнолога Володимира Петрова, якого підозрюють в організації гучного секс-скандалу в Україні.