Депутат міської думи Єкатеринбурга Олександр Колесников розкритикував боротьбу з педофілами, назвавши її "загальнополітичних трендом".

Про це повідомляють російські ЗІМ.

Зокрема, опальний депутат зазначив, що російські силовики "шукають педофілів замість реальної роботи".

"Ми знаємо, що педофіли - це не маніяки, це зазвичай по п'яні відбувається", - пояснив Колесніков.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Крім того він встиг заявив, що злочини, які вчиняються відносно неповнолітніх зазвичай роблять "по п'яні", через що ці особи не "маніяки-педофіли".

Разом з тим варто відзначити, що харківська місцева прокуратура №5 направила у Червонозаводський районний суд Харкова обвинувальний акт стосовно підозрюваних у груповому зґвалтуванні (ч. 3, ст. 153 КК України).

За попередніми даними слідства, вдень на пустирі біля недобудови двоє чоловіків напали на 40-річну харків'янку. Зловмисники спочатку побили жертву, після чого повалили на землю і зґвалтували. Врятували її випадкові свідки, вони викликали поліцію. Нападників затримали в той же день. Ними виявилися двоє чоловіків 54 47 років з Харківської області.

Зараз чоловіки знаходяться під вартою, їм загрожує 12 років позбавлення волі.

Крім того варто відзначити, що колумбійський педофіл, який знущався над сотнями дітей і продавав відповідні відеоматеріали в інтернеті, був засуджений до довічного тюремного ув'язнення.

Хуана Карлоса Санчеса Латоре прозвали "Страшним сірим вовком", тому що саме такий псевдонім він використовував в інтернеті для розміщення страшних кадрів.

Тридцяти семирічний педофіл переховувався у бігах на протязі п'яти років, поки рік тому його не заарештували у Венесуелі за підробленим посвідченням особи.

Злочинець був екстрадований назад в Колумбію, де визнав себе винним у сексуальному насильстві стосовно 276 хлопчиків і дівчаток у віці до 14 років.

Прокурори розповіли, що чоловік спілкувався зі своїми жертвами онлайн і призначав особисті зустрічі в торгових центрах, пропонуючи дітям гроші та цукерки в обмін на секс, а потім надругивался над ними у себе вдома.

Нагадаємо, заміжня жінка влаштувала еротичний показ поблизу школи.

Як повідомляв "Знай.ua", батько ґвалтував 11-річну доньку на очах у сина.

Також "Знай.ua" писав, що підозрюваний у розбещенні неповнолітніх звернувся до українців.

На Дніпропетровщині спіймали педофіла, який познущався з 10-річної дитини