Стало відомо, що тарифи на приймання та доставку періодичних друкованих видань за передплатою через Укрпошту піднімуть з 1 січня 2020 року. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Міністерство інфраструктури оприлюднило проект наказу про зміну тарифів на приймання та доставку періодичних друкованих видань за передплатою через Укрпошту.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Згідно з інформацією, в середньому, тариф збільшиться на 12-15%.

Тепер встановлена така вартість:

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

- загальнодержавного видання за умови передплати на 6 місяців 2019 року становить 180 грн, а після зміни тарифу – 189,96 грн;

- обласного видання за умови передплати на 6 місяців 2019 року становить 135 грн, а після зміни тарифу – 140,04 грн;

- районного видання за умови передплати на 6 місяців 2019 року становить 120 грн, а після зміни тарифу – 124,38 грн.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У той же час тариф на послугу з приймання передплати на 6 місяців зросте на 1,85 грн – з 8,15 грн до 10 грн за абонемент.

Нагадаємо, що офіс Зеленського готує масштабну приватизацію, орієнтовану на банки для залучення в Україну іноземних фінансово-банківських груп.

Як повідомляв портал Знай.uа, на засіданні Кабміну прийняли рішення про зміну порядку виплат житлових субсидій.

Також портал Знай.uа писав, що директор "Укрпошти" Смілянський розлютив українців зарплатою.