Сьогодні 16 серпня в Запоріжжі температура максимально підніметься до 29 градусів. Буде хмарно, але опадів не буде.

У Кирилівці температура підніметься до 27 градусів. Опадів не очікують, але посилиться вітер.Крім того, в Бердянську температура сьогодні теж підніметься максимум до 29 градусів. Але буде дуже похмуро, а до вечора вітер сильно розгуляється.

Небо в Запоріжжі затягне хмарами на весь день.

У народі 16 серпня відзначають свято Антона Вихровея, так як у цей день часто буває вітер, по якому судять про майбутню зиму. Якщо на Антона вихор - чекай сніжну зиму. Судячи по прогнозам синоптиків на сьогодні, нас чекає сніжна зима.

Крім того, сьогодні буде щосили вирує вітер, трохи похолодає.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що з центральної Європи на Україну рухається активний атмосферний фронт. Синоптики заявляють, що цей циклон у західних, північних та Вінницькій областях України 13-14 серпня влаштує люті погодні проблеми, очікуються грози, місцями град.

Як повідомляв Знай.иа, у Міністерстві закордонних справ попереджають українців у Греції обмежити пересування у певних районах.

Знай.иа писав, що в Австралії несподівано змінилася погода. Так, у частині південних регіонах країни випав найбільший за останні 20 років сніг.